Selecteer provincie

Fysio/Manuele therapie Gezondheids centrum Merenwijk

Details

Adres
Rosmolen 2
2317SJ Leiden
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

✅ Tip: ( Gratis afslank plan )

Hoe ga je afvallen als je geen concreet afslankplan hebt?
Download Gratis Mijn Afslank Weekmenu inclusief Lekkere Recepten en Boodschappenlijstje

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?
Doe de test en ontdek je ‘Afslank IQ’

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Gezondheidscentrum Merenwijk is in 1978 opgericht in de destijds in aanbouw zijnde Merenwijk, op initiatief van een bewonersgroep, in nauwe samenwerking met de gemeente Leiden en biedt allerlei vormen van zorg onder één dak. In nauwe onderlinge samenwerking en dicht bij de woonomgeving van onze cliënten. Op hun vraag en hun behoefte is onze zorg afgestemd. De zorgverleners weten dus wat er van hen verwacht wordt.

Gezondheidscentrum Merenwijk is een samenwerkingsverband van huisartsen, fysiotherapeuten, maatschappelijk werk en thuiszorg. Daarnaast zijn in het gezondheidscentrum diëtisten, logopedisten, een opvoedkundige, psychologen, verloskundigen en de jeugdgezondheidszorg gehuisvest.

Onze visie is dat door intensieve samenwerking tussen de verschillende hulpverleners betere zorg wordt verleend. Door regelmatig overleg is het bijvoorbeeld mogelijk om snel en gericht naar elkaar te verwijzen.

Het werkterrein van ons centrum omvat de gehele Merenwijk en een directe ring daaromheen (inclusief de nieuwbouwwijken Groenoord en Nieuw Leyden).Specialismen:
Bekkenbodemtherapie, Bewegingstherapie, Fysische therapie, Geriatrische fysiotherapie, Groepsfysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Manuele therapie, Massagetherapie, Medical Taping Concept, Oedeemtherapie, Ontspanningstherapie, Preventieve trainingfysiotherapie, Revalidatie, Rugtraining / Rugscholing, Sportfysiotherapie

Werkomgeving:
gezondheidscentrum

Betalingsmogelijkheden:
aanvullende verzekering

Aangesloten bij / Certificering:
KNFG