Selecteer provincie

Platvoet Maatschap Fysiotherapie en Manuele Therapie

Details

Adres
Julianaplein 16
7591EX Denekamp
Overijssel
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

✅ Tip: ( Gratis afslank plan )

Hoe ga je afvallen als je geen concreet afslankplan hebt?
Download Gratis Mijn Afslank Weekmenu inclusief Lekkere Recepten en Boodschappenlijstje

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?
Doe de test en ontdek je ‘Afslank IQ’

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Oedeemtherapie
Medische trainingstherapie
kinderfysiotherapie

Wat wij doen:
Welkom bij Fysiotherapie Platvoet

Hoe gaan wij te werk?
U heeft een klacht aan uw bewegingsapparaat en verwacht dat de fysiotherapeut uw klacht kan behandelen. U kunt dan op twee manieren in contact met ons komen.

Ten eerste kunt u gebruik maken van de Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie, kortweg DTF. Dat betekent dat u zonder tussenkomst van huisarts of specialist met ons contact kunt opnemen om een afspraak te maken. Ten tweede is het ook mogelijk om eerst naar de huisarts te gaan, zodat hij of zij u door kan verwijzen naar de fysiotherapeut. Beide manieren zijn accoord bevonden door uw verzekeraar. Wij hebben met alle verzekeraars contracten afgesloten.

Tijdens de eerste kennismaking wordt de klacht besproken en stellen wij samen met u een behandelplan op. Na een aantal behandelingen evalueren wij de vooruitgang. Bij voldoende resultaat stoppen we met het behandelplan en wordt, met uw instemming de huisarts of specialist in kennis gesteld. Is er onvoldoende resultaat zichtbaar, dan kunnen wij samen met de huisarts en u, besluiten u door te verwijzen naar een specialist. De behandelingen vinden in principe plaats op onze praktijk, maar kunnen desgewenst ook in de thuissituatie plaatsvinden.

Met welke klachten kan ik terecht?
In principe kunt u met iedere klacht in uw bewegingsapparaat bij ons terecht. Dat betekent dat klachten met betrekking tot het spierstelsel, de gewrichten of de houding door ons behandeld kunnen worden. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met ademhalingstechnieken en andere specifieke problemen die met uw bewegingsapparaat te maken hebben. Vraag gerust of wij u met een bepaalde klacht kunnen helpen. U staat er versteld van waar een fysiotherapeut u met enkele behandelingen mee kan helpen.Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 17:30
Dinsdag : 08:00 - 18:00
Woensdag : 08:00 - 18:00
Donderdag : 08:00 - 19:30
Vrijdag : 08:00 - 18:00
Zaterdag : 11:30 - 12:00 Specialismen:
Bewegingstherapie, Conditietraining, COPD, Fysische therapie, Kinderfysiotherapie, KISS (manuele therapie voor kinderen), Lymfedrainage, Manuele therapie, Massagetherapie, McKenzie methode / MDT, Medical Taping Concept, Oedeemtherapie, Oefentherapie, Ontspanningstherapie, Podotherapie, Preventieve trainingfysiotherapie, Revalidatie

Therapievorm:
Thuiszorgfysiotherapie

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Bank / giro overschrijving, afhankelijk van uw zorgverzekering