Fysiocompany Fysiotherapie Drunen-Zuid

Details

Adres
Mozartlaan 51
5151KA Drunen
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

✅ Tip: ( Gratis afslank plan )

Hoe ga je afvallen als je geen concreet afslankplan hebt?
Download Gratis Mijn Afslank Weekmenu inclusief Lekkere Recepten en Boodschappenlijstje

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?
Doe de test en ontdek je ‘Afslank IQ’

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Monique van der Heijden en collega's

Wat wij doen:
Fysiocompany Drunen - zuid bestaat uit een enthousiast team fysiotherapie specialisten die samen met u werken aan een zo snel mogelijk herstel of oplossing van uw probleem op (kinder) fysiotherapeutisch gebied. Op onze nieuw te openen locatie (mei 2014) in de Mozartlaan gaan wij ook direct en op dezelfde locatie samenwerken met andere hulpverleners als diëtisten, logopedisten, ergotherapeuten en psychologen. Ook hebben wij hier de mogelijkheid voor groepsbehandelingen (maximaal 8 personen) en kunt u deelnemen aan groepslessen voor specifieke aandoeningen. De intensieve samenwerking met de huisartsen blijft onveranderd. Onze beweegtuin, die in de loop van het jaar zal worden aangelegd, is, na een intake, vrij toegankelijk, zodat u kunt komen oefenen als het u uitkomt.
Onze specialisaties zijn manuele therapie, kinderfysiotherapie oncologiefysiotherapie en dry needling. Ook voor incontinentieklachten, beweegprogramma's voor diabetes en overgewicht, chronische pijnklachten en artrose kunt u bij ons terecht.
Samen met de huisartsen, psychologen en maatschappelijk werk participeren wij in een programma voor mensen met depressie. Daarnaast zijn wij allemaal geschoold in medical taping.
Beter worden is belangrijk, actief in beweging blijven is dat zeker ook. Daarom hebben wij samenwerking gezocht met sportverenigingen. Als u behoefte heeft om verder te sporten na een blessure of klacht, dan zorgen wij voor een goede overdracht bij die sportvereniging.
Onze kinderfysiotherapeuten verzorgen ook de lessen van de peutergym. In groepen van maximaal 10 kinderen tussen 2 en 4 jaar worden de peuters uitgedaagd om belangrijke bewegingservaringen op te doen. Ook is er veel aandacht voor het ontwikkelen van sociale vaardigheden. Deze lessen worden gegeven in de speelzaal van basisschool "de Regenboog", in de von Suppestraat.
Omdat wij deel uitmaken van de organisatie Fysiocompany kunnen wij u nog meer service bieden. Niet alleen op vakinhoudelijk gebied maar ook op organisatorisch gebied. Daarnaast zijn alle praktijken van Fysiocompany HKZ gecertificeerd wat onze kwaliteit waarborgt.
U bent vanaf 1 mei 2014 van harte welkom op de Mozartlaan 51. Tot die tijd werken wij nog op het van Ostadeplein 2 te Drunen.Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 21:00
Dinsdag : 08:00 - 20:00
Woensdag : 08:00 - 18:00
Donderdag : 08:00 - 18:00
Vrijdag : 08:00 - 18:00
Zaterdag : 09:00 - 12:00 alleen in overleg
Zondag : gesloten
Nieuwjaarsdag : gesloten
Carnaval : 08:00 - 18:00
1e Paasdag : gesloten
2e Paasdag : gesloten
Bevrijdingsdag : 08:00 - 18:00 normale openingstijd
Hemelvaartsdag : gesloten
1e Pinksterdag : gesloten
2e Pinksterdag : gesloten
1e Kerstdag : gesloten
2e Kerstdag : geslotenDiensten:
Advies, Begeleiding, Instructies, inventariseren conditie / kracht

Behandeling van:
Artrose, Bekkenklachten, Hoofdpijn, Houding, Knieklachten, Nekklachten, Rugklachten, Schouderklachten, Tennisarm, Whiplash

Soort therapie:
dry needling, kinderfysiotherapie, Manuele therapie, medical taping, oncologie fysiotherapie, Ontspanningstherapie

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Bank / giro overschrijving, Incasso

Aangesloten bij / Certificering:
KNGF, TNO, NVMT, NVFK, FyNeOn, HKZ gecertificeerd