Selecteer provincie

Drechtsteden Diëtistenpraktijk

Details

Adres
Eilandstraat 1
3351AB Papendrecht
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

✅ Tip: ( Gratis afslank plan )

Hoe ga je afvallen als je geen concreet afslankplan hebt?
Download Gratis Mijn Afslank Weekmenu inclusief Lekkere Recepten en Boodschappenlijstje

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?
Doe de test en ontdek je ‘Afslank IQ’

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Dé specialist op het gebied van (gezonde) voeding! Moet u vanwege een aandoening of ziekte een dieet volgen, of wilt u gewoon wat kilos kwijt? U kunt in de praktijk terecht voor individuele voedings- en dieetadvisering, met of zonder verwijzing.

Natuurlijk is de behandeling van overgewicht een van de aandachtsgebieden van de diëtist. Echter, de diëtist is op veel meer gebieden gespecialiseerd, u kunt hierbij o.a. denken aan: diabetes, verhoogd cholesterolgehalte, verhoogde bloeddruk, voedselintoleranties en maag/lever/darmziekten. Ook als u alleen een keer een vraag heeft, kunt u snel terecht!

In 2015 worden de kosten voor dieetadvisering vanuit de basisverzekering voor 3 uur per kalenderjaar vergoed. Daarnaast is in veel aanvullende polissen extra dieetadvisering opgenomen. Voor de meeste zorgverzekeraars geldt dat de diëtist direct toegankelijk is. Een aantal verzekeraars vergoedt alleen de kosten wanneer er sprake is van een medische indicatie van bijv. uw huisarts. U vindt deze voorwaarden terug in uw polis. Service:
Huisbezoek mogelijk

Toegankelijkheid:
Begane grond, Toegankelijk voor rolstoelen

Diensten:
Advies, Begeleiding, Behandeling, Coaching, Dieetplan, Individuele begeleiding, Leefstijladvies, Persoonlijke begeleiding, Voedingsadvies, Voorlichting

Specialisme:
Afvallen, Cholesterol, COPD, Diabetes, Eetstoornissen, Gezonde voeding, Hart- en vaatziekten, Hypercholesterolemie, Kanker, Longziekten, Maag- en darmklachten, Obesitas, Ondergewicht, Ondervoeding, Overgewicht, Sondevoeding, Sportvoeding, Suikerziekte, Voedselallergie, Voedselovergevoeligheid, Zwangerschap

Soort behandeling:
Dieet

Soort aanbieder:
Diëtist, Diëtistenpraktijk, Online diëtist, Voedingsdeskundige / voedingsconsulent

Doelgroep:
Kinderen, Volwassenen

Betalingsmogelijkheden:
Via een verzekering

Aangesloten bij / Certificering:
Kwaliteitsregister Paramedici, NVD